SPOT Studios

Herengracht 498 

Maximaal 18 personen

De locatie

 • €597,- voor halve dag (4 uur) 

 • €897,- voor hele dag  (8 uur) 

 • €1.097,- voor extra lange dag (12 uur)

 • Extra uur: €75,-
   

 • Avondprijs: €447,- (vanaf 18.30 tot uiterlijk 22.30)

  Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

SPOT Studios bevindt zich in een prachtig monumentaal pand aan de Herengracht. Studios bevindt zich op de bel-etage en is geheel privé. In de rest van het pand zitten een aantal bedrijven gevestigd. De hal is van marmer en aan het eind van de gang is SPOT Serre te vinden, ook te huur als break-out ruimte. 

 

Het plafond van Studios is bijna 5 meter hoog en het is absoluut de moeite waard om omhoog te kijken en het plafond te bewonderen. Door de en-suite deur in de ruimte te sluiten, is er de mogelijkheid om 2 ruimtes te creëeren. Beide ruimtes hebben een grote schouw met gouden spiegels.
 

Uitkijkend over de Herengracht is de ruimte met een lekkere zithoek met banken en ronde tafel. Achter een weggewerkte deur is een keukenblok te vinden. Uitkijkend over de binnentuin is de zaal met grote tafels en comfortabele stoelen. De hele locatie is gevuld met veel groen en planten. 

6 redenen om Studios te huren

 1. Het prachtige plafond is bijna 5 meter hoog
   

 2. Er zijn twee schouwen met grote gouden spiegels erboven
   

 3. Je kan gebruik maken van de binnentuin
   

 4. Je kijkt uit over de Herengracht 
   

 5. Met een en-suite deur kun je beide ruimtes van elkaar afsluiten
   

 6. Spot Serre is erbij te boeken als extra break-out ruimte

De voorste ruimte

 • Een ronde tafel geschikt tot 5 personen
   

 • Een ruime zithoek 
   

 • Uitkijkend over de Herengracht
   

 • Veel planten en groen
   

 • Een keukenblok
   

 • Grote schouw met gouden spiegel
   

 • En-suite deur naar de achterste ruimte

Achterste ruimte

 • Grote tafels met plek tot 18 personen
   

 • Koffiehoekje
   

 • Uitkijkend over de binnentuin
   

 • Smeg koelkast 
   

 • Veel groen en planten 
   

 • Servieskast met borden, (wijn)glazen, schaaltjes en bestek
   

 • Beamer, scherm, whiteboard, flip-overs, pennen, stiften, post-its, tape, papier

Catering

SPOT Studios kan gehuurd worden van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat.

We regelen graag een heerlijk ontbijt, een uitgebreide lunch of diner naar keuze.

De meest gekozen optie kost €35,- p.p. (ex btw). We regelen een uitgebreide lunch, onbeperkt koffie, thee, frisdrank en verse fruitsap.

We bieden de optie om dit aan te vullen met allerlei heerlijke snacks. Klik hieronder voor meer informatie.

Hosts

Ons team van enthousiaste hosts zorgt er iedere keer voor dat
je boeking in Studios perfect verloopt. 

 

Aan het begin van elke boeking is er een host om je te ontvangen. Ze helpt met de set-up van de beamer, schenkt de eerste kopjes koffie in en geeft een rondleiding door beide ruimtes. Bij grote groepen komt de host 's middags terug om te helpen met het klaarzetten van de lunch. Aan het eind van de dag maakt de host de locatie schoon en klaar voor een
nieuwe dag.

Tussendoor en tijdens je event ook een host nodig? Wij adviseren één van onze leuke hosts te boeken tijdens een event. Ze kan helpen met het ontvangen van de gasten, het inschenken van de drankjes, het uitserveren van het eten en bovendien weet ze waar alles staat en kan ze meedenken over de kleinste details
€25,- per uur, ex btw

Faciliteiten

 • Beamer & projectiescherm
   

 • Alle snoertjes en aansluitingen voor elke laptop
   

 • Een geluidsbox met bluetooth en snoertje
   

 • Flipovers & papier
   

 • Whiteboard
   

 • Post-its, papier, sharpies, pennen en stiften
   

 • Tape om muren mee vol te plakken
   

 • Razendsnelle wifi
   

 • Laser pointer voor bij de beamer​

Events, film- en fotoshoots

SPOT Studios wordt vaak gehuurd voor events, film- en fotoshoots. Door de hoge ramen is de ruimte licht. Door de grote schouwen, gouden spiegels en vissengraat vloer heeft Studios een mooie high end uitstraling. 

Een eigen cateraar laten komen tijdens een event is geen probleem. Omdat SPOT Studios alleen over een klein keukenblok beschikt adviseren wij om SPOT Serre aan het eind van de gang erbij te huren als extra ruimte, zodat de cateraar rustig zijn of haar gang kan gaan.

We raden aan één van onze leuke hosts erbij te boeken gedurende een event. Ze kan helpen met het ontvangen van de gasten, het inschenken van de drankjes, het uitserveren van het eten en bovendien weet ze waar alles staat en kan ze meedenken over de kleinste details. 
€25,- per uur, ex btw

"Fantastisch verzorging, de lunchopties waren heel uitgrebreid en het team was laaiend enthousiast teruggekomen. Dus ik heb de naam van SPOT aan iedereen intern doorgegeven voor een volgende keer."

"We absolutely love your venues, they are always our top choice for us when we organise an offsite. They look gorgeous, and the lunch is so good. We got asked by our teams all the time to please, please book SPOT again. Great job"

"We're so glad with the light and spacious meeting rooms. SPOT is within walking distance for us and provides everything our teams need. It's a joy to book and communicate with the team."

Wat klanten zeggen over SPOT 

Bereikbaarheid

Adres:
Herengracht 498, 1017 CB Amsterdam 

Parkeren:
Betaald parkeren kan aan de grachten of in omliggende parkeergarages, zoals APCOA Prins & Keizer of Parkeergarage Kalvertoren (beide om maximaal 5 minuten lopen afstand)

OV:
Tram 24 van en naar Centraal Station stopt voor de deur. Halte: Muntplein

FAQ

Zijn de prijzen incl. of excl. BTW?


Alle prijzen zijn excl. BTW. Over de huurprijs betaal je 21% en over de catering betaal je 9% btw.
Wat zijn de parkeermogelijkheden bij SPOT Studios?


Er zijn altijd wel een paar parkeerplekken vrij aan de gracht voor de deur van SPOT Studios. Mocht je met meer auto's komen, of gewoon zeker willen zijn van een plekje, dan kan je naar een van de volgende parkeergarages gaan:
- Parkeergarage Keizersgracht - Parkeergarage Kalverstraat - Parking de Hoofdstad - APCOA parking Prins & Keizer
Uit hoeveel ruimtes bestaat SPOT Studios?


Spot Studios bevindt zich in een kantoorpand aan de Herengracht op de bel-etage. De locatie bestaat uit twee ruimtes met een en-suite deur ertussen. Er is een heerlijke zithoek en grote tafels om aan te werken. In de voorste ruimte is een klein keukenblok en in de gang zijn de toiletten. SPOT Serre kan erbij geboekt worden als extra break-out ruimte. Daarnaast is er ook een binnentuin waar natuurlijk ook gebruik van gemaakt mag worden.
Hoe bereik ik SPOT Studios met openbaar vervoer?


Vanaf Amsterdam Centraal gaat de tram 24 ongeveer om de twee minuten naar de halte: Muntplein. Vanaf hier is het minder dan een minuut lopen naar SPOT Studios.
Is er een host aanwezig?


Ja, de host is er om je te verwelkomen. Ze legt de ruimte uit en schenkt de eerste kopjes koffie in. Daarna is de ruimte volledig tot jullie beschikking. De host komt altijd terug aan het einde van de dag om schoon te maken. Bij grote groepen komt de host tijdens lunchtijd om te helpen met het klaarzetten van de lunch. Wil je graag een host voor de hele dag, tijdens bijvoorbeeld een (pers)event? Dat kan! De prijs is 25 euro per uur exclusief btw. Dit is ons team van hosts.
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?


Een boeking kan je tot 21 dagen van te voren kosteloos annuleren. Daarna zijn er kosten verbonden aan de annulering, oplopend van 50% naar 100%. Lees de volledige Algemene Voorwaarden hier.

SPOT Office 

Herengracht 498

1017 CB Amsterdam

 • Instagram - Black Circle

Terms and conditions    |    KvK: 77077199